Koningsnacht & Koningsdag in Gemert

26 & 27 april
13.00 uur – 03.00 uur
Ridderplein Gemert

GRATIS ENTREE

🤑
Gratis Entree
🎪
Overdekt buitenpodium
💃🏻
Kom vroeg, vorig jaar was het op tijd druk!
🕖
Tijden: 19.00-1:00 (buiten) & 1:00-3:00 (binnen)

 

Timetable koningsnacht 

 

20.00u – Boulder Greasy

Een coverband met vette hits en die swingt als een kei. De motor voor ieder feest!

23.00u – SMÈRRIG DISKJOCHIES

D’n enige echte SMÈRRIG Diskjochies, de smèrrigste jochies van ’t land!

00.00u – Dai$y

Twee jonge goden uit de randstad die je hart komen veroveren.

01.00u – Ramuro Diaz (binnen)

De meest hitsige, groovy, vrouwvriendelijke beats en guilty pleasure tunes.

 

Timetable koningsdag

 

16.00u – Nu we d’r toch zijn

Partycoverband die graag een feestje komt bouwen!

19.30u – DJ Irmo

Dj Irmo zet de tent op zijn kop!

 

Koningsdag en Koningsnacht 2023 in Gemert

Prins Pils

Koningsnacht en dag vieren we ieder jaar groots op ’t Ridderplein, met vele artiesten, DJ’s en live bands. Voor Gij&Ik en Buskens hebben we een groot buitenpodium met overkapping. Entree hiervoor is altijd gratis 🙂

We zijn open voor jong en oud, maar houden ons daarbij wel aan de regels. We schenken daarom niet onder de 18 jaar. Polsbandjes zijn bij de bars op het terrein verkrijgbaar en deze heb je nodig om drank te kunnen halen. Aan deze polsbandjes kan ons geweldige barpersoneel namelijk makkelijk en snel zien of je boven of onder de 18 bent. Dan hoef je niet onnodig lang in de rij te staan aan de bar.

In verband met grote rijen bij de muntverkoop vorig jaar hebben we dit jaar op extra plekken muntverkoop. Zo heb je sneller munten en kun je weer sneller doorfeesten!

Kom je met de fiets? Dan zouden wij het erg fijn vinden als je je fiets zou kunnen neer zetten op de daarvoor aangewezen plekken. Dat zorgt ervoor dat er niet overal losse fietsen staan. Het is natuurlijk nog beter als je met de benenwagen komt 😉

Koningsnacht in Gemert

Koningsnacht op ’t Ridderplein in Gemert is een jaarlijks terugkerend evenement dat je niet wilt missen! Op deze avond voor Koningsdag is het plein omgetoverd tot een groot feestterrein waar je kunt genieten van verschillende DJ’s, artiesten en livemuziek.

Koningsnacht op ’t Ridderplein in Gemert trekt elk jaar weer duizenden bezoekers uit de regio en daarbuiten. Dus als je een echte feestvierder bent en houdt van een gezellige sfeer, dan mag je dit evenement zeker niet missen!

Koningsdag in Gemert

Koningsdag op ’t Ridderplein in Gemert is een feestelijke dag vol activiteiten voor jong en oud. Het hele plein is gevuld met kraampjes waar je kunt snuffelen tussen tweedehands spulletjes en leuke souvenirs.

Bij Gij&Ik en Buskens kun je overdag heerlijk op het terras zitten met een vele lokale bands en artiesten, ’s avonds nog groot feest op ’t Ridderplein met DJ’s.

Koningsdag op ’t Ridderplein in Gemert is een echte aanrader als je houdt van gezelligheid en sfeer.

Koningsdag- en nacht in Gemert

Het is weer bijna zover, Koningsnacht en Koningsdag staan voor de deur en wat is er nou beter dan deze feestelijke dagen te vieren op ’t Ridderplein in Gemert bij Gij&Ik en Buskens?

Met een gevarieerd muziekprogramma, waaronder DJ’s, artiesten en bandjes, belooft het een onvergetelijke avond en dag te worden. Of je nou houdt van feestmuziek, Nederlandse hits of juist de nieuwste beats, er is voor ieder wat wils. En het mooiste van alles: de entree is helemaal gratis!

Geniet van een heerlijk biertje, een lekkere cocktail of een verfrissend drankje terwijl je meezingt en danst op de beste muziek. Vergeet ook zeker niet de overheerlijke hapjes te proeven die Buskens Gastrobar te bieden heeft.

Dus maak je klaar om samen met duizenden feestvierders Koningsnacht en Koningsdag te vieren op ’t Ridderplein in Gemert. Het belooft een onvergetelijk feest te worden!