Koningsnacht & Koningsdag in Gemert

26 & 27 april
13.00 uur – 03.00 uur
Ridderplein Gemert

GRATIS ENTREE

🤑
Gratis Entree
🎪
Overdekt buitenpodium
💃🏻
Kom vroeg, vorig jaar was het op tijd druk!
🕖
Tijden: 19.00-1:00 (buiten) & 1:00-3:00 (binnen)

 

Timetable koningsnacht 

 

19.00u – Sander Bekkers

Zoveel band in één vent!

21.00u – Fragment

Spectaculair en verrassend. Sinds jaar en dag is deze Engels-Nederlandse band een hit op vele festivals en in vele feesttenten. De humor en de interactie met het publiek maakt de band overal razend populair. Een flinke dosis energie en aanstekelijke covers in een eigenwijs Fragment-jasje. Bereidt je voor op het leukste en laat je door Fragment entertainen!

00.00u – Sjieke Bazen

Gewapend met champagne, confetti en stijlvolle tracks worden de vetste festivals, tenten en clubs van top tot teen afgebroken. Deze drie muzikale bazen weten elke dansvloer naar hun hand te zetten met een ongekende hoeveelheid energie!

01.00u – Ramuro Diaz (binnen)

De meest hitsige, groovy, vrouwvriendelijke beats en guilty pleasure tunes.

 

Timetable koningsdag

 

15.00u – Alex & Friends

Op zijn eigen, vrolijke manier trommelt alex fantastische muzikanten bij elkaar waarmee hij gaat optreden. Het repertoire is uitgebreid en verrassend, slingert van Beatles naar Brabant, van Imfao naar Country Roads.

18.00u – De Formatie

De Formatie geeft een unieke driestemmige draai aan hedendaagse én oude hits. De jongens zorgen samen met het publiek dat het dak er gegarandeerd af gaat!

21.00u – Mr. Lauw

Mr. Lauw staat bekend om zijn unieke stijl van housemuziek die het publiek altijd in beweging krijgt op de dansvloer!

 

Koningsnacht en Koningsdag Gemert 2024

Prins Pils

Koningsnacht en dag vieren we ieder jaar groots op ’t Ridderplein, met vele artiesten, DJ’s en live bands. Voor Gij&Ik en Buskens hebben we een groot buitenpodium met overkapping. Entree hiervoor is altijd gratis 🙂

We zijn open voor jong en oud, maar houden ons daarbij wel aan de regels. We schenken daarom niet onder de 18 jaar. Polsbandjes zijn bij de bars op het terrein verkrijgbaar en deze heb je nodig om drank te kunnen halen. Aan deze polsbandjes kan ons geweldige barpersoneel namelijk makkelijk en snel zien of je boven of onder de 18 bent. Dan hoef je niet onnodig lang in de rij te staan aan de bar.

In verband met grote rijen bij de muntverkoop vorig jaar hebben we dit jaar op extra plekken muntverkoop. Zo heb je sneller munten en kun je weer sneller doorfeesten!

Kom je met de fiets? Dan zouden wij het erg fijn vinden als je je fiets zou kunnen neer zetten op de daarvoor aangewezen plekken. Dat zorgt ervoor dat er niet overal losse fietsen staan. Het is natuurlijk nog beter als je met de benenwagen komt 😉

Koningsnacht in Gemert

Koningsnacht op ’t Ridderplein in Gemert is een jaarlijks terugkerend evenement dat je niet wilt missen! Op deze avond voor Koningsdag is het plein omgetoverd tot een groot feestterrein waar je kunt genieten van verschillende DJ’s, artiesten en livemuziek.

Koningsnacht op ’t Ridderplein in Gemert trekt elk jaar weer duizenden bezoekers uit de regio en daarbuiten. Dus als je een echte feestvierder bent en houdt van een gezellige sfeer, dan mag je dit evenement zeker niet missen!

Koningsdag in Gemert

Koningsdag op ’t Ridderplein in Gemert is een feestelijke dag vol activiteiten voor jong en oud. Het hele plein is gevuld met kraampjes waar je kunt snuffelen tussen tweedehands spulletjes en leuke souvenirs.

Bij Gij&Ik en Buskens kun je overdag heerlijk op het terras zitten met een vele lokale bands en artiesten, ’s avonds nog groot feest op ’t Ridderplein met DJ’s.

Koningsdag op ’t Ridderplein in Gemert is een echte aanrader als je houdt van gezelligheid en sfeer.

Koningsdag- en nacht in Gemert

Het is weer bijna zover, Koningsnacht en Koningsdag staan voor de deur en wat is er nou beter dan deze feestelijke dagen te vieren op ’t Ridderplein in Gemert bij Gij&Ik en Buskens?

Met een gevarieerd muziekprogramma, waaronder DJ’s, artiesten en bandjes, belooft het een onvergetelijke avond en dag te worden. Of je nou houdt van feestmuziek, Nederlandse hits of juist de nieuwste beats, er is voor ieder wat wils. En het mooiste van alles: de entree is helemaal gratis!

Geniet van een heerlijk biertje, een lekkere cocktail of een verfrissend drankje terwijl je meezingt en danst op de beste muziek. Vergeet ook zeker niet de overheerlijke hapjes te proeven die Buskens Gastrobar te bieden heeft.

Dus maak je klaar om samen met duizenden feestvierders Koningsnacht en Koningsdag te vieren op ’t Ridderplein in Gemert. Het belooft een onvergetelijk feest te worden!