Koningsnacht en Koningsdag in Gemert

KLIK HIER, voor het programma van Koningsnacht 2019!

Op 26 en 27 april tijdens Koningsnacht en -dag pakken wij samen met Heeren van Ghemert weer groot uit. Op ’t Ridderplein voor onze zaak dit jaar een nog grotere overkapping, gavere verlichting en net zo’n topsfeer als in 2014.

Op Koningsnacht kiezen we, na veel goede reacties van onze gasten, voor dezelfde muzikale invulling als tijdens de editie van 2014. We beginnen stipt 20.00u met de fijnste 80’s hits door DJ Tortilla, daarna gaat de Tovenaar jullie laten dansen op de beste 90’s platen en uiteindelijk sluit de ultieme festival DJ David Ghetto het buitenprogramma af met een knalset en de hits van nu. Het buitenprogramma is om 01.koningsnacht 201500u afgelopen, binnen gaan we door tot 03.00u.

Op diezelfde 26 april trekt in de middag de historische optocht langs het Ridderplein richting het Boerenbondsmuseum. Een mooi evenement wat al jaren duizenden mensen naar Gemert trekt.

Koningsdag staat overdag in teken van lekker terrassen en de Oranjemarkt in de Gemertse straat. Ons terras staat buiten en later op de middag gaat DJ Opposite of Summer beginnen met een heerlijke zomerse set. Later op de avond gaat het terras aan de kant, en kan er nog tot in de vroege uurtjes gedanst worden!