Gemert Kermis


Vrijdag 15 t/m 17 september 2023
19.00 uur – 3.00 uur
Ridderplein Gemert

GRATIS ENTREE TICKETS GEMERT ZINGT

🤑
Gratis Entree
🎪
Overdekt buitenpodium
💃🏻
Kom vroeg, vorig jaar was het op tijd druk!
🕖
Tijden: 19.00-1:00 (buiten) & 1:00-3:00 (binnen bij Gij&Ik en Buskens)

Timetable september kermis

 

Vrijdag 15 september

20.00u – Gemert Swingt Live met RAFTER

Lekker swingen op de beste pop, rock, funk en dance classics van de afgelopen 50 jaar.

1.00U – RAMURO DIAZ (BINNEN BIJ GIJ&IK)

De meest hitsige, groovy, vrouwvriendelijke beats en guilty pleasure tunes.

1.00U – MR. LAUW (BINNEN BIJ BUSKENS)

De lekkerste dansbare house.

 

Zaterdag 16 september

19.00u – Gemert Zingt met T.C.B. Bracchus

Als je van gezelligheid, muziek en bier houdt, dan moet je zeker eens de Gemert Zingt meemaken! Dit is het gezelligste feest van Gemert en wordt georganiseerd onder leiding van de band T.C.B. Bracchus. Verzekerd zijn van een zitplaats? Reserveer je ticket hier.

22.00u – DJ Irmo

Dj Irmo zet de tent op zijn kop!

0.00u – Dansado & De Feestmeester

Deze heren zitten vol ongekende energie, vrolijke tunes en nemen een vrachtwagen vol confetti mee zodat iedere locatie omgetoverd wordt tot een feestelijk strijdtoneel. Hoog tijd om het meesterschap van deze knotsgekke Brabanders te ontdekken!

1.00u – DJ Irmo (BINNEN BIJ GIJ&IK)
1.00U – RAMURO DIAZ (BINNEN BIJ BUSKENS)

De meest hitsige, groovy, vrouwvriendelijke beats en guilty pleasure tunes.

September kermis Gemert 2023

Third Half op Gemert Kermis

Zondag 17 september

14.00u – ROCK PAPER SCISSORS

Zangeres Anoesjka en Zanger/Gitarist Mark gaan akoestisch weer de leukste rock- en pop nummers neerzetten, dus dat wordt weer genieten!

17.00u – Third Half

De in Gemert, Noord-Brabant geformeerde Rockband ‘Third Half’ is een rete strakke live band, met een dijk van een show gevuld met covers van Rock ’n Roll tot Hardrock. Third Half bouwt altijd en overal een feestje!

Gemert Kermis Vorstendom Gemert

Gemert Kermis is een feest waar iedereen naar uitkijkt, en dat is niet voor niets! Tweemaal per jaar wordt het ’t Ridderplein in Gemert omgetoverd tot een groot en kleurrijk pretpark, waar jong en oud zich kunnen vermaken met attracties, spelletjes en natuurlijk lekker eten en drinken.

Maar dat is nog niet alles, want bij Gij&Ik en Buskens (voorheen Heeren van Ghemert) wordt er ook een groot overdekt buitenpodium klaargezet waar je kunt genieten van een groots muzikaal programma met live muziek en DJ’s. Het wordt een waar feest waar je samen met je vrienden heerlijk kunt dansen en genieten van de gezellige sfeer.

Of je nu houdt van Nederlandstalige hits, rockmuziek, pop of dance, er is voor elk wat wils. En als je even wilt bijkomen van het dansen, kun je altijd even neerploffen op het terras van Gij&Ik of Buskens voor een verfrissend drankje en een smakelijk hapje.

Dus kom naar Gemert Kermis en beleef een geweldig feest op ’t Ridderplein bij Gij&Ik en Buskens. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen iets te beleven. Mis het niet!

Meifeesten

De Meifeesten in Gemert zijn een jaarlijkse traditie waar iedereen naar uitkijkt, vooral vanwege de spectaculaire kermis op ’t Ridderplein. En natuurlijk zijn Gij&Ik en Buskens de beste plekken om van deze feestelijke gelegenheid te genieten!

Tijdens het hemelvaartsweekend wordt ’t Ridderplein in Gemert omgetoverd tot een bruisend festivalterrein vol met kleurrijke attracties, spelletjes en lekker eten en drinken. En bij Gij&Ik en Buskens is het feest nog groter met een geweldig muzikaal programma met live muziek en DJ’s.

Of je nu houdt van Nederlandstalige hits, rockmuziek, pop of dance, er is voor elk wat wils. Het wordt een waar feest waar je samen met je vrienden heerlijk kunt dansen en genieten van de gezellige sfeer. En als je even wilt bijkomen van het dansen, kun je altijd even neerploffen op het terras van Gij&Ik of Buskens voor een verfrissend drankje en een smakelijk hapje.

September kermis

De Gemert September Kermis is een van de hoogtepunten van het jaar in Gemert, en natuurlijk kun je dan weer terecht bij Gij&Ik op ’t Ridderplein voor een onvergetelijke avond vol feest en gezelligheid.

Met de kleurrijke kermisattracties op de achtergrond en de heerlijke geur van versgebakken oliebollen in de lucht, is het bij Gij&Ik altijd een groot feest. Maar wat deze kermis zo bijzonder maakt, is de biercantus op zaterdagavond “Gemert Zingt” onder leiding van cantusband T.C.B. Bracchus.

Tijdens de biercantus zit iedereen aan lange tafels en wordt er uit volle borst meegezongen met de bekende hits die de cantusband speelt. Natuurlijk worden er ook liters bier gedronken en worden er gezamenlijke liedjes gezongen. Het is een waar spektakel dat je niet mag missen!

En als je even wilt bijkomen van het zingen en het drinken, kun je altijd even neerploffen op het terras van Gij&Ik voor een verfrissend drankje en een smakelijk hapje. Het wordt een avond vol plezier en vertier waar je nog lang van zult nagenieten.

Dus kom naar de Gemert September Kermis en ervaar de gezelligheid en het feest bij Gij&Ik op ’t Ridderplein. Mis de biercantus niet en zing mee met de bekende hits onder leiding van T.C.B. Bracchus. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Gemert Kermis vier je bij Gij&Ik

Als het weer tijd is voor de Gemert Kermis, dan is Gij&Ik op ’t Ridderplein de place to be! Bij ons kun je namelijk heerlijk genieten van de kermis, terwijl je geniet van een verfrissend drankje en een smakelijk hapje op ons gezellige terras.

Maar ook ’s avonds is er genoeg te beleven bij Gij&Ik en Buskens. Op ons buitenpodium vind je namelijk de hele week door spetterende optredens van DJ’s en bandjes die zorgen voor een geweldige sfeer. Het is de perfecte manier om de avond door te brengen met vrienden en familie!

En natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een gezellige borrel of een heerlijk diner. Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils, en onze vriendelijke bediening staat altijd voor je klaar.

Dus kom naar Gij&Ik en Buskens tijdens de Gemert Kermis en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en vertier. Neem plaats op één van onze terrassen en geniet van de gezelligheid, of kom ’s avonds naar ons buitenpodium voor spetterende optredens van DJ’s en bandjes. Het wordt een feest om nooit te vergeten!