Gemert Kermis

Hemelvaartsweekend
Woensdag 17 t/m 21 mei 2023
15.00 uur – 3.00 uur
Ridderplein Gemert

GRATIS ENTREE

🤑
Gratis Entree
🎪
Overdekt buitenpodium
💃🏻
Kom vroeg, vorig jaar was het op tijd druk!
🕖
Tijden: 19.00-1:00 (buiten) & 1:00-3:00 (binnen)

Timetable mei kermis

 

Woensdag 17 mei

20.00u – Tranquilo XXL

De fijnste Tranquilo DJ’s blazen het zand uit je sokken met de heetste disco, 90’s/00’s hitjes, RnB en guilty pleasures. Vanaf 1.00u gaat het Tranquilo DJ-team binnen door.

1.00u – Tranquilo DJ-Team (binnen)

 

Donderdag 18 mei (Hemelvaart)

16.00u – Bite The Bullet

Bite the Bullet geeft herkenbare popsongs tanden door ze een rockjasje te geven, van The Beatles tot Michael Jackson. Daarnaast bijten ze zich vast in populaire hardrock songs, van Anouk tot Queens of the Stone Age.

20.00u – DJ Irmo

Dj Irmo zet de tent op zijn kop!

21.30u – Team Disco Snolly

Ergens in het vacuüm tussen disco, classics uit de jaren 70/80 en house zweeft Team Disco Snolly. Een illuster trio wat zich met trots dé afgevaardigden van hét discofeestje van Nederland, Disco Snolly, mogen noemen. Een hogere concentratie Snolly dan dit, ga je niet krijgen.

23.00u – Donny Summer

Als onderdeel van Puinhoop Kollektiv maakte hij er jarenlang één grote gezellige bende van en nu slaat feestmagneet Donny Summer ook solo zijn vleugels uit.

1.00u – DJ Irmo (binnen)

 

Gemert Kermis op 't Ridderplein

 

Kermis in Gemert

Vrijdag 19 mei (Gemert Swingt Live)

20.00u – Juicy Lucy & the Woodpeckers

Rock & roll, country, rockabilly en blues

1.00u – Ramuro Diaz (binnen)

De meest hitsige, groovy, vrouwvriendelijke beats en guilty pleasure tunes.

 

Zaterdag 20 mei

20.00u – Lekker Schuren XXL

Dit wordt gegarandeerd schuren, dansen, meeblèren en viben op de fijnste vrouwvriendelijke tunes, r&b, classics en glijers. Deze keer een XXL editie met een goede line-up!

21.00u – Ramuro Diaz
22.00u – Vince Morgana
23.00u – Bootygo
24.00u – The Boy Next Door
01.00u – DJ Irmo (binnen)

 

Zondag 21 mei

15.00u – Hype

Hype wil maar één ding bereiken – HET PUBLIEK !!

Een publiek dat geniet en beweegt..

Hype speelt een gevarieerde mix van bekende dansbare soul-, disco- rock- en popnummers uit de jaren ’70 tot heden

Hype bestaat uit 5 gedreven muzikanten die je meenemen op een reis door de tijd. Hun muziek klinkt ‘vertrouwd’, ‘super dansbaar’ en vaak ‘verrassend anders’

Hype betekent een avond muzikaal topvermaak en staat garant voor een onvergetelijk feest!

Tussen sets door – DJ Billy Brood op vinyl

 

Gemert Kermis Vorstendom Gemert

Gemert Kermis is een feest waar iedereen naar uitkijkt, en dat is niet voor niets! Tweemaal per jaar wordt het ’t Ridderplein in Gemert omgetoverd tot een groot en kleurrijk pretpark, waar jong en oud zich kunnen vermaken met attracties, spelletjes en natuurlijk lekker eten en drinken.

Maar dat is nog niet alles, want bij Gij&Ik en Buskens (voorheen Heeren van Ghemert) wordt er ook een groot overdekt buitenpodium klaargezet waar je kunt genieten van een groots muzikaal programma met live muziek en DJ’s. Het wordt een waar feest waar je samen met je vrienden heerlijk kunt dansen en genieten van de gezellige sfeer.

Of je nu houdt van Nederlandstalige hits, rockmuziek, pop of dance, er is voor elk wat wils. En als je even wilt bijkomen van het dansen, kun je altijd even neerploffen op het terras van Gij&Ik of Buskens voor een verfrissend drankje en een smakelijk hapje.

Dus kom naar Gemert Kermis en beleef een geweldig feest op ’t Ridderplein bij Gij&Ik en Buskens. Of je nu jong of oud bent, er is voor iedereen iets te beleven. Mis het niet!

Meifeesten

De Meifeesten in Gemert zijn een jaarlijkse traditie waar iedereen naar uitkijkt, vooral vanwege de spectaculaire kermis op ’t Ridderplein. En natuurlijk zijn Gij&Ik en Buskens de beste plekken om van deze feestelijke gelegenheid te genieten!

Tijdens het hemelvaartsweekend wordt ’t Ridderplein in Gemert omgetoverd tot een bruisend festivalterrein vol met kleurrijke attracties, spelletjes en lekker eten en drinken. En bij Gij&Ik en Buskens is het feest nog groter met een geweldig muzikaal programma met live muziek en DJ’s.

Of je nu houdt van Nederlandstalige hits, rockmuziek, pop of dance, er is voor elk wat wils. Het wordt een waar feest waar je samen met je vrienden heerlijk kunt dansen en genieten van de gezellige sfeer. En als je even wilt bijkomen van het dansen, kun je altijd even neerploffen op het terras van Gij&Ik of Buskens voor een verfrissend drankje en een smakelijk hapje.

September kermis

De Gemert September Kermis is een van de hoogtepunten van het jaar in Gemert, en natuurlijk kun je dan weer terecht bij Gij&Ik op ’t Ridderplein voor een onvergetelijke avond vol feest en gezelligheid.

Met de kleurrijke kermisattracties op de achtergrond en de heerlijke geur van versgebakken oliebollen in de lucht, is het bij Gij&Ik altijd een groot feest. Maar wat deze kermis zo bijzonder maakt, is de biercantus op zaterdagavond “Gemert Zingt” onder leiding van cantusband T.C.B. Bracchus.

Tijdens de biercantus zit iedereen aan lange tafels en wordt er uit volle borst meegezongen met de bekende hits die de cantusband speelt. Natuurlijk worden er ook liters bier gedronken en worden er gezamenlijke liedjes gezongen. Het is een waar spektakel dat je niet mag missen!

En als je even wilt bijkomen van het zingen en het drinken, kun je altijd even neerploffen op het terras van Gij&Ik voor een verfrissend drankje en een smakelijk hapje. Het wordt een avond vol plezier en vertier waar je nog lang van zult nagenieten.

Dus kom naar de Gemert September Kermis en ervaar de gezelligheid en het feest bij Gij&Ik op ’t Ridderplein. Mis de biercantus niet en zing mee met de bekende hits onder leiding van T.C.B. Bracchus. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Gemert Kermis vier je bij Gij&Ik

Als het weer tijd is voor de Gemert Kermis, dan is Gij&Ik op ’t Ridderplein de place to be! Bij ons kun je namelijk heerlijk genieten van de kermis, terwijl je geniet van een verfrissend drankje en een smakelijk hapje op ons gezellige terras.

Maar ook ’s avonds is er genoeg te beleven bij Gij&Ik en Buskens. Op ons buitenpodium vind je namelijk de hele week door spetterende optredens van DJ’s en bandjes die zorgen voor een geweldige sfeer. Het is de perfecte manier om de avond door te brengen met vrienden en familie!

En natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een gezellige borrel of een heerlijk diner. Onze uitgebreide menukaart biedt voor ieder wat wils, en onze vriendelijke bediening staat altijd voor je klaar.

Dus kom naar Gij&Ik en Buskens tijdens de Gemert Kermis en beleef een onvergetelijke dag vol plezier en vertier. Neem plaats op één van onze terrassen en geniet van de gezelligheid, of kom ’s avonds naar ons buitenpodium voor spetterende optredens van DJ’s en bandjes. Het wordt een feest om nooit te vergeten!