Gemert Zingt
met T.C.B. Bracchus

tijdens de september kermis

Zaterdag 16 september 2023
19.00 uur – 01.00 uur
Ridderplein Gemert

Tickets bestellen

Gemert Zingt Logo

Vanaf 2016 het grootste volksfeest in Gemert, georganiseerd door Gij&Ik en Buskens op het Ridderplein.

Wie?

Voor iedereen van 18 jaar en ouder, die van zingen en gezelligheid houdt, samen met je vrienden.

Wat?

Gezellig zingen en drinken onder leiding van de band T.C.B. Bracchus.

Waar?

Hartje Gemert, op het Ridderplein bij Gij&Ik en Buskens. Om zeker te zijn van een zitplek, reserveer een ticket om een tafel te bemachtigen!

Wanneer?

Kermis zaterdag 16 september, aanvang om 19.00u.

NIX18

 

Gemert Zingt

Uit volle borst meezingen op ’t Ridderplein in Gemert

Als je van gezelligheid, muziek en bier houdt, dan moet je zeker eens de Gemert Zingt Biercantus bij Gij&Ik en Buskens meemaken! Dit is de grootste biercantus van Brabant en wordt georganiseerd onder leiding van cantusband TCB Bracchus.

De Gemert Zingt Biercantus vindt meestal plaats tijdens Gemert Kermis of Koningsnacht. Het is een feest waarbij je samen met je vrienden, familie of collega’s geniet van heerlijk bier en gezellige muziek. Tijdens de cantus worden bekende nummers gezongen en worden er grappige opdrachten gegeven. Het is een echt feestje waarbij je lekker kunt lachen en genieten.

De biercantus wordt gehouden bij Gij&Ik en Buskens, twee gezellige horecagelegenheden in het hart van Gemert. Hier kun je terecht voor lekkere hapjes en drankjes en een gezellige sfeer. Het personeel is vriendelijk en zorgt ervoor dat je een geweldige avond hebt.

Kortom, de Gemert Zingt Biercantus bij Gij&Ik en Gastrobar Buskens is een echt hoogtepunt van het jaar. Dus als je van bier, muziek en gezelligheid houdt, dan mag je dit feest zeker niet missen!