Gemert Kermis 2015

Donderdag 14 mei tot en met zondag 17 mei organiseert Stichting Meifeesten wederom de voorjaarskermis in Gemert met dit jaar een nog grotere en mooiere opzet. Samet met Heeren van Ghemert hebben we dit jaar weer een mooi en boordevol programma op ons buitenpodium.

Donderdag beginnen we traditiegetrouw met de Irie vibes van Boomshakalak Soundsystem. Swingen op de reggea, ska en dancehall van dit DJ kollektief. Om 24.00u stopt het buitenprogramma en gaan DJ Niels & Frence binnen nog een paar uurtjes de tent op z’n kop zetten.

Vrijdag staat in teken van Gemert Swingt Live. Met bij ons deze keer een hele gave band: The Bad News, onder andere dit jaar ook op de rock-area van 7the Sunday te bewonderen. The Bad News is een club bandieten met maar een doel: onrust zaaien in elk dorp of stadje dat ze tegen komen. Deze daltons spelen alles waar je wild van wordt. Van The Stones tot Lady Gaga, alles in een Rock ’n Roll jasje en besmeurd met een dikke laag surf… Zolang die saloon maar schudt op zijn grondvesten. Dus laat je revolver thuis en get on the dancefloor!

Zaterdagavond gaan de DJ’s van Horse In the Hallway, voorheen bekend als Chille met Nille, het ridderplein op z’n kop zetten. Alle genres komen voorbij, van happy hardcore tot rock, van nederlandstalig tot lekkere dance platen. Special act deze avond: Jody Bernal.

Zondagmiddag kan er een lekker terrasje worden gepikt bij ons. Later gaat het meubilair aan de kant en komen de DJ’s van Rave of Fortune, rechtstreeks ingevlogen vanuit Handel, er een mooi feestje van bouwen.

 

Alle dagen is Gij&ik vanaf 11.00u geopend. Zaterdagmiddag hebben we binnen een besloten feest maar is ons terras geopend.

kermis-gezamelijk-2015