Rob, Ria, Ronnie & de Zippers

15 januari 2023 16:30

Vijf leuke jongens en twee mooie meisjes brengen een programma met Nederlandstalige muziek dat riekt naar het sentiment van de jaren vijftig en zestig. De tijd dat Nederland nog smaller was dan smal, nog braver dan braaf. Lieve liedjes, romantische liedjes, ondeugende en swingende liedjes, waarvoor iedereen elkaar de dansvloer op trekt.

In de negentiger jaren van de vorige eeuw speelden Rob, Ria, Ronnie & De Zippers met veel succes in zalen en theaters door héél Nederland. En ze zijn weer helemaal terug met hun programma voor jong en oud, waarin iedereen zich weer eventjes terug waant in de tijd van toen: van “Top of Flop” en Fenclub, van Petticoat en Puntschoenen, van Bazooka kauwgum en Top Drop, van Florett of Zündapp tot Tomos en Puch, van Kever tot Daffodil, van vetkuif en suikerspin tot pagekopje of Beatlehaar.

Rob, Ria, Ronnie & De Zippers betreden weer met plezier het podium om voor u de hits te spelen van onder anderen Peter Koelewijn, Anneke Grönloh, Rob de Nijs, Willeke Alberti en de Fouryo’s en eigen vertalingen van swingende hits van Amerikaanse meidengroepen als The Shangri-Las en The Chiffons.

Reini van Asselt, zang; Elly Nietvelt, zang; Erik van Dijck, zang en toetsen; Frank van Grootel, zang en gitaar; Jos Kluitmans, zang en basgitaar; Ronald Smorenberg, saxofoon, toeters en bellen; Johan Dortmans, drums.