Code Brood & The Stones

20 november 2022 16:30

Acht muzikanten brengen een tribute aan grootste Rock’n’Roll Junkie uit de historie van de Nederlandse muziek: Herman Brood! Onder de naam Code Brood brengt Michel Peters, geflankeerd door zijn eigen Doreens Hilde en Judith, deze legende uit de historie van de Nederlandse muziek weer tot leven. Daarbij ondersteund door vier muzikanten uit de Skid Row van de Wageningse muziekscene, die zelf in hun late tienerjaren nog menigmaal op de brommer zijn geklommen om full Speed naar weer een concert van de legendarische Hot Shot Show Performer te gaan kijken.

Omdat het bandgeluid nog vetter wordt door Hanneke’s sax gelooft Code Brood nog steeds dat ze kan winnen, en gaat de band die onuitwisbare indrukken van toen op u – als publiek –over brengen.

En om het feest nog even compleet te maken brengt de band een ode aan de grootste band uit de internationale rock-historie: de Rolling Stones. In een soepele set, die ze ook al eerder lieten zien op Woetstok Wageningen en het Bevrijdingsfestival 2018, komt het repertoire van deze legendarische band aan bod. Waardoor u dus in één middag of avond het beste uit de nationale, en internationale, rock-historie kunt meemaken!

Dus dames: toupeer uw haar en heren: haal uw strakke zwarte leren broek uit het vet we keren weer even terug naar de late jaren zeventig, en houden we van elkaar zoals we van onszelf houden…

So be there!