Vrijdagmiddagborrelen in Gemert

Vijf jonge Gemertse ondernemers, vertegenwoordigd in de bedrijven PerfeQt en Café Gij&ik, hebben uit de behoefte naar een informele vrijdagmiddagborrel waar werkend Gemert elkaar ontmoet om gezellig te borrelen, netwerken en samen het weekend in te luiden, de handen ineengeslagen. Dit heeft geresulteerd in: VrijMiBo Gemert.

PerfeQt is een multimediabedrijf gespecialiseerd in webdesign, internet marketing en huisstijl ontwikkeling. Café Gij&ik is een horecazaak in hartje Gemert waarbij sfeer en service voorop staan. Op het eerste oog is dit een redelijk ongewoon samenwerkingsverband, maar, legt Gijs Verhagen – eigenaar van Café Gij&ik – uit: ‘’we zijn beide jonge ondernemers wat natuurlijk al een band schept. Daarnaast vinden we de leefbaarheid in Gemert beide erg belangrijk en willen we op deze ook op deze manier ons steentje daaraan bijdragen.’’  De doelgroep voor Vrijmibo Gemert is erg breed, vertelt Cor Verhoeven, eigenaar van PerfeQt: “zowel werkende Gemertenaren als werknemers van Gemertse bedrijven en natuurlijk ook mensen uit de omliggende dorpen zijn van harte welkom. Het doel is om met z’n allen het weekend in te luiden, het ultieme vrijdagmiddag-gevoel te beleven, lekker te borrelen en natuurlijk ook netwerken.” Dat laatste aspect mag niet vergeten worden, benadrukt Gijs Verhagen “we hopen ook dat veel van onze collega ondernemers aanwezig zullen zijn.” Om het netwerken te stimuleren zal er onder andere elke editie een bedrijf in de spotlights komen te staan.

Elke eerste vrijdag van de maand vanaf 16.00u gaat deze vrijdagmiddagborrel plaatsvinden bij Café Gij&ik aan het ridderplein in Gemert, met een eerste editie op vrijdag 4 april. Een glas prosecco en hapjes van ‘t huis worden door Café Gij&ik aangeboden. Daarnaast wordt er een lekker glas bier of goed glas wijn geserveerd; de ideale randvoorwaarden om lekker te borrelen en samen het weekend in te luiden. Voor meer informatie bezoek je de Facebook pagina van Vrijmibo Gemert: www.facebook.com/VrijMiBoGemert

Noteer vast in je agenda de data voor de VrijMiBo’s van 2014: 4 april, 2 mei, 6 juni, 5 september, 3 oktober, 7 november, 5 december en 19 december (speciale Kerst-Vrijmibo). Tot ziens bij VrijMiBo Gemert!

flyer_VrijMiBo2