Septemberfest

Tent op ’t Ridderplein, Gemert

Vrijdag 20 t/m zondag 22 september

Vrijdag: Gemert Swingt (geen entree)
Zaterdag: Duitse Biercantus & Helene Fisher Tribute
Zondag: Queen & Toto Tribute

Tickets voor zaterdag & zondag bestellen

Septemberfest Gemert

Maak je klaar voor hét volksfeest van het jaar: Septemberfest 2024! Van vrijdag 20 september tot en met zondag 22 september wordt het Ridderplein in Gemert omgetoverd tot een bruisende feesttent, georganiseerd door Gij&Ik en Buskens op het Ridderplein.

 

Vrijdag: Gemert Swingt

Gemert Swingt met live muziek en DJ’s. Gratis entree, vanaf 19.00u op het Ridderplein. Swing de week uit!

 

Zaterdag: Duitse Biercantus & Helene Fischer Tribute

Duitse Biercantus met T.C.B. Bracchus en DJ Papa Lauda, gevolgd door Helene Fischer Tribute. Vanaf 17.00u, tickets vanaf €9,50.

 

Zondag: Queen & Toto Tribute

Queen & Toto Tribute Bands vanaf 15.00u. Early bird tickets voor slechts €14,50. Beleef de legendarische hits live in Gemert!

 

NIX18

 

Gemert Zingt

Septemberfest 2024: Drie Dagen Feest in Gemert!

Welkom, welkom, feestneuzen en gezelligheidsdieren! Maak je klaar voor hét evenement van het jaar: Septemberfest 2024, gehouden in de feesttent op ’t Ridderplein in Gemert. Drie dagen lang dansen, zingen en genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Dit onvergetelijke festijn wordt georganiseerd door Gij&Ik en Buskens Gastrobar.

Vrijdag 20 september: Gemert Swingt!

De aftrap van Septemberfest begint swingend met ‘Gemert Swingt’ op vrijdagavond. Vanaf 19:00 uur tot in de vroege uurtjes (01:00 uur) kun je gratis genieten van live muziek en DJ’s die de tent op z’n kop zetten. Of je nu een liefhebber bent van rock, pop of dance, er is voor ieder wat wils. Laat je meevoeren door de opzwepende beats en ritmes en dans alsof niemand kijkt. En het beste nieuws? De entree is helemaal gratis!

Zaterdag 21 september: Duitse Biercantus & Helene Fischer Tribute

De tweede dag van Septemberfest staat geheel in het teken van onze oosterburen. Zaterdag begint met de Duitse Biercantus die je niet wilt missen. Onder leiding van de cantusband T.C.B. Bracchus wordt dit een middag vol zang, bier en ongekende gezelligheid. De biercantus begint om 17.00u en duurt tot 20.00u. Zorg dat je snel je ticket koopt, want vol=vol en geloof ons, je wilt dit niet missen! Of je nu komt in een oktoberfest-outfit of je normale kledij, iedereen is welkom. Maar geef toe, die lederhosen en dirndls maken het toch net even leuker, nietwaar?

Na de biercantus gaat het feest gewoon door! Vanaf 20.00u kun je genieten van een optreden van de Helene Fischer Tribute en sluiten we de avond af met niemand minder dan Papa Lauda! Bereid je voor op een avond vol schlagerhits en pullen Weihenstephaner bier.

Zondag 22 september: Queen & Toto Tribute Bands

De grand finale van Septemberfest vindt plaats op zondag 22 september. Vanaf 15.00u kun je getuige zijn van spectaculaire optredens van tribute bands die de muziek van Queen en Toto eer aan doen. Sluit je ogen en je waant je in het Wembley Stadium tijdens Live Aid, of in een uitverkocht arena met de legendarische rockklanken van Toto. Dit is dé kans om al je favoriete hits zoals ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Africa’, en ‘Don’t Stop Me Now’ live te horen en mee te zingen alsof je leven ervan afhangt.

En het wordt nog beter! Koop nu je early bird tickets voor slechts €14,50 (daarna €19,50) en zorg dat je er bij bent. Pak je vrienden, familie of collega’s bij elkaar en maak er een memorabele zondag van.

Waarom Septemberfest?

Je vraagt je misschien af: waarom Septemberfest? Nou, dat is simpel. September is de maand waarin de zomer langzaam overgaat in de herfst, en wat is er beter dan dit overgangsseizoen te vieren met een knallend feest? Het Ridderplein in Gemert vormt de perfecte locatie voor dit evenement. Het plein wordt omgetoverd tot een bruisende feesttent waar je kunt genieten van muziek, pullen bier en vooral veel gezelligheid.

Dit  evenement wordt mogelijk gemaakt door Gij&Ik en Buskens Gastrobar. Samen gaan we ervoor zorgen dat dit een weekend wordt om nooit meer te vergeten.