Streekbieren proeven
Eten & Muziek

Zondag 9 juli 2023
13.00 uur – 19.00 uur
Ridderplein Gemert

Tickets bestellen

Gimmert Gist logoStreekbierfestival Gimmert Gist is sinds 2017 het eerste bierfestival van Gemert-Bakel op het Ridderplein in hartje Gemert. Speciaal bier, bourgondisch eten, muziek & lekker overdekt zitten of staan zijn de speciale ingrediënten voor een echt Gemerts Bierfestival.

Streekbieren proeven

Lokaal en regionaal staat centraal. Naast de wat grotere craftbrouwerijen uit Brabant en Limburg, laten we vooral micro-brouwerijen uit de omgeving hun mooie bieren proeven. Een ultieme mogelijkheid om kennis te maken met al het moois dat bierbrouwend Brabant en Limburg te bieden hebben.

Eten

Bourgondisch genieten. Naast alle heerlijke speciaal bieren zijn er verschillende gerechten te proeven op het festival. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht.

Muziek

Gezellig samen genieten. Tijdens ons bierfestival treden er op het podium bands en/of sing-en songwriters op om zo het festivalgevoel nog completer te maken.

Tickets bestellen

Gimmert Gist Bierglas

 

Gimmert Gist Biergilde

Tijdens het eerste Streekbierfestival Gimmert Gist is ook het eerste biergilde van Gemert opgestart. Gimmert Gis Biergilde is een clun van ruim 40 bierliefhebbers, die gezamenlijk diverse activiteiten uitvoeren.

Verschillende activiteiten op de agenda:

  • Proeverijen (elk kwartaal)
  • Excursies (eenmaal per jaar)
  • Eten met bier (eenmaal per jaar)
  • Gezamenlijk bezoek aan andere bierfestivals
  • Bierquiz

Uiteraard zijn er nog veel meer aspecten, die samenhangen met speciaal bier en die de moeite waar zijn om te ontdekken. Het Gimmert Biergilde wil dit graag samen met haar leden doen, om zo de trends in de wereld van het speciaal bier bij te blijven.

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@gimmertgist.nl.