Gimmert Gist 2019

Zondag 14 juli is alweer de 3de editie van het Gimmert Gist Speciaal Bier Festival. Georganiseerd door Café Gij&Ik en Heeren van Ghemert.

SPECIAAL BIER FESTIVAL GIMMERT GIST: DE 3E EDITIE

Na een overweldigende tweede editie met meer dan 1.500 bezoekers, vindt op zondag 14 juli 2019 de derde editie van het Gimmert Gist Speciaal Bier Festival plaats. Gimmert Gist is een initiatief van een groep enthousiaste bierliefhebbers uit Gemert, in samenwerking met Heeren van Ghemert en Café Gij&Ik.

Uitgangspunt voor deze derde editie van Gimmert Gist is het proeven van mooie en kwalitatief hoogstaande streekbieren. Daarnaast staat de sfeer hoog in het vaandel. De unieke locatie op het Ridderplein tegenover een middeleeuws kasteel in combinatie met live muziek en goed eten moet zorgen voor een bruisend festival voor jong en oud. Om 13.00u zullen de eerste vaten door de diverse brouwers aangeslagen worden, waarna er tot 19.00u meer dan 50 verschillende bieren geproefd kunnen worden. Net als vorige editie is er dit jaar voor gekozen om uitsluitend lokale en regionale ambachtelijke brouwerijen een podium te geven. Enerzijds om de lokale en regionale biercultuur te versterken, anderzijds omdat vorige editie heeft bewezen dat onze regio ontzettend veel mooie brouwerijen en bieren herbergt. In totaal zullen er bijna 20 brouwerijen aanwezig zijn. Bezoekers kunnen bij binnenkomst een proefglas kopen om vervolgens kennis te maken met al het moois dat er in onze nabije omgeving wordt gebrouwen. Verder zal de middag worden aangekleed met mooie live muziek en lekker eten.

Entree

De entree voor dit festival is gratis voor een ieder. Om te proeven kan er een proefglas worden gekocht voor €7,50. Dit is inclusief het vullen van het proefglas met één van de meer dan 50 bieren.

Zondag 14 juli 13.00u – 19.00u
Ridderplein in Gemert
www.gimmertgist.nl & www.facebook.com/gimmertgist
€ 7,50 inclusief glas en 1 proefbier