Gij&ik: het juiste adres voor jouw vrijgezellenfeest!

Sinds kort bieden we bij Gij&ik ook leuke activiteiten aan, die ideaal zijn voor een gezellige vrijgezellendag. Kies voor een activiteit of combineer meedere activeiten voor een dagvullend of avondvullend pr0gramma. De tijdsduur van de activiteiten is aan te passen en het aantal personen dat deel kan nemen is flexibel tot grote groepen van misschien wel 100 personen!

Crazy88: een spannende, verrassende en hilarische activiteit waarbij je op pad gaat in Gemert en omstreken om een lijst met 88 opdrachten, zorgvuldig door ons geselecteerd, te vervullen. Wij zorgen voor een drankje vooraf om vast in de stemming te komen en jullie krijgen een tas met attributen mee. Na afloop verzorgen wij de prijsuitreiking en kan er nageborreld worden.

Wie is de Mol?: een activiteit voor jong&oud waarbij jullie in verschillende groepen een toch door het mooie Gemert gaan maken. Terwijl jullie de mooiste plekjes bezoeken, moeten er een aantal opdrachten worden vervuld. Máár in elk groepje zit ook een Mol! Deze Mol gaat proberen de opdrachten te verstoren en zo te zorgen dat dat groepje niet wint. Na de activiteit kan er gezellig geborreld worden in Gij&ik en wordt de prijsuitreiking door ons verricht.

Bierproeverij: Willen jullie het aangename met het leerzame verenigen? Kom dan bierproeven bij Gij&ik en laat je verrassen door heerlijke biertjes, grappige bierweetjes en interessante bierfeitjes. Wij stellen uit ons uitgebreide assortiment aan speciaalbier een mooie selectie samen, jullie kunnen genieten. Ideaal om te combineren met hapjes of misschien wel een Gemertse Plank?

Naast de losse activiteiten kunnen wij natuurlijk ook jullie gehele vrijgezellendag of vrijgezellenfeest in Gemert verzorgen. Te beginnen met een lekkere lunch (bijvoorbeeld het lunchbuffet of een tapaslunch) en uiteindelijk diep  in de nacht eindigen terwijl onze DJ de laatste plaat erin gooit…

Een Brabants vrijgezellenfeest in Gemert is ook leuk voor groepen uit andere delen van het land, jullie zijn van harte welkom en wij zorgen voor een onvergetelijke dag! Overnachten is hier ook geen probleem met vele groepsaccomodaties in de buurt.