Zomeragenda Gij&Ik

14 juli - 03 september 2023

Welkom bij Gij&Ik, dé plek waar je kunt genieten van heerlijk eten, verfrissende drankjes en een levendige sfeer. We zijn verheugd om je te laten weten dat we een nieuwe ervaring aan ons terras hebben toegevoegd. Elke vrijdag verwelkomen we een getalenteerde DJ die buiten op het terras de beste beats draait, terwijl je op zondag kunt genieten van de live optredens van lokale bands.

zomeragenda

Elke Vrijdag: DJ-sessies op ons terras

Begin je weekend goed bij Gij&Ik met onze wekelijkse DJ-sessies op vrijdag. Onze ervaren DJ zorgt voor een energieke sfeer terwijl je geniet van je favoriete drankjes en heerlijke gerechten. Of je nu wilt ontspannen met vrienden na een lange werkweek of de dansvloer wilt betreden, onze DJ zorgt ervoor dat je de avond van je leven beleeft. Terwijl je comfortabel aan je tafel zit, kun je genieten van de muziek en de levendige ambiance die onze DJ creëert.

Elke Zondag: Live Muziek op ons terras

Op zondag bieden we je de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van de klanken van live muziek. We nodigen getalenteerde lokale bands uit die op ons terras optreden. Van relaxte deuntjes tot energieke nummers, je zult versteld staan van de muzikale diversiteit die we elke week bieden. Terwijl je rustig aan je tafel zit, kun je je laten meeslepen door de melodieën en genieten van de prachtige stemmen en instrumentale kunsten van onze live artiesten.

Bij Gij&Ik willen we ervoor zorgen dat je een geweldige tijd hebt terwijl je bij ons bent. Daarom hebben we ervoor gekozen om de DJ-sessies en live optredens op ons ruime terras te organiseren. Je kunt comfortabel zitten aan je tafel en genieten van de muziek, zonder je zorgen te maken over drukte of gedrang. Ons vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke ervaring hebt.

Of je nu een muziekliefhebber bent, op zoek bent naar een leuke avond met vrienden, of gewoon wilt ontspannen en genieten van een heerlijke borrelplank, ons terras biedt de perfecte setting.