One Dollar Quartet

Zondag 14 april 16:30

It’s time for some Rock ‘n Roll!

One Dollar Quartet blaast oldschool covers nieuw leven in. Met bekende en minder bekende nummers van de ‘50s tot nu zetten de vijf bandleden een onvergetelijke show neer voor jong en oud. Met een repertoire van onder andere Elvis, Janis Joplin, Johnny Cash, CCR, The Doors en The Beatles brengt de band dat nostalgische gevoel weer helemaal terug, en met meer moderne covers van onder andere Kaleo en Vintage Trouble zal zelfs een doorgewinterde rockfan ook aan zijn trekken komen.

Daar waar zangeres Annie met haar grote bereik de moeilijkste noten raakt, zet Mike op drums de ritmische basis neer als een huis. Daphne legt al swingend achter de contrabas een heerlijke groove om de solo’s van gitarist Koen, en Jos op mondharmonica stevig te laten knallen.

Met optredens in onder andere de Pul en Markant in Uden, café Dollars en de Kaaij in Nijmegen en het Kleppenjagerstreffen in Gemert, heeft de band veel ervaring op zowel grotere als kleinere podia. One Dollar Quartet weet met hun grote variatie van rock, rockabilly, country en rock ’n roll covers bij elk evenement de voeten van de vloer te krijgen!

Je weet dat One Dollar Quartet is geweest wanneer het publiek dezelfde grote lach op het gezicht heeft als de bandleden én de koers van de dollar diezelfde avond weer in het groen staat.