Nieuwjaarsdag met Mannen zonder Stekkers

Mannen Zonder Stekkers - Nieuwjaarsdag in Gemert
Maandag 01 januari 15:00

Datum: 1 januari | Tijd: 15.00u – 2.00u | Toegang: Gratis

Begin het nieuwe jaar op een nostalgische noot en vergezel ons op 1 januari bij Gij&Ik voor een gezellige nieuwjaarsreceptie met een live optreden van de betoverende band ‘Mannen Zonder Stekkers’!

TERUG NAAR DE BASIS MET DE MANNEN ZONDER STEKKERS!

Laat je meevoeren naar de tijd waarin muziek puur was en elektriciteit nog geen rol speelde. Met uitgehold hout, veertien snaren en een gevooisde stem brengen de Mannen Zonder Stekkers een unieke sound. Van bluegrass tot pop, reggae, rock ‘n’ roll en folk, deze stekkerloze mannen nemen je mee op een reis langs zonnige zomers, droge woestijnen, bars met neonverlichting en dansfestijnen zoals we die alleen van zwart-wit televisie kennen.

Geen oorsuizen, schorre kelen of verblindende lichtshow, maar wel lekker meezingen en dansen op muziek die in dienst staat van het publiek. Laat je meeslepen door de helden van weleer zoals Elvis, CCR en Johnny Cash, of reis naar de verre uithoeken van Amerika met hedendaagse artiesten als Jason Mraz, Eddie Vedder en Chris Stapleton.

Geniet van de goede vibes, de buurt en klets bij met vrienden terwijl Gij&Ik haar deuren opent van 15.00u tot 2.00u. De entree is gratis, dus nodig iedereen uit voor een onvergetelijke start van het nieuwe jaar!

Mis dit unieke optreden niet en beleef samen met Mannen Zonder Stekkers de magie van muziek zonder poespas. Tot dan!