Gemert kermis 2022 – Five4You

16 september 2022 21:00

Ze zijn met z’n zessen, doch de bandnaam blijft: Five4you! Die naam is in de voorbije concertjaren een opgebouwd kwaliteitslabel van muzikale perfectie gebleken. De inhoudelijke basis: ieders muzikale spirit, enthousiasme en ervaring maakt dat ieder feest begint op het podium! De eerstvolgende keer is op 16 september, de aftrap van Gemert Kermis!

Dit zijn beslist geen loze kreten, iedereen die deze band kent kan dat beamen. Bij de Gildefeesten in juni heeft Five4you in de feesttent een niet mis te verstaan mooi muzikaal visitekaartje afgegeven. Met drie geraffineerd in elkaar gezette sets wisten ze het publiek in no time enthousiast te krijgen, en te houden tot de allerlaatste gespeelde noot

Deze muzikale reputatie kent een geschiedenis van ongeveer 30 jaren, en is ontstaan uit diverse bandjes. Oorspronkelijk bestond de band uit Wim Neilen, Ton Niemer, Anton Gerrits, Marty van der Hoek en Jacky Peeters. De twee laatst genoemden bespelen nog altijd keyboards en drums, evenals de altijd trouw gebleven geluidsman Huib van Asseldonk. Om diverse redenen hebben in de loop der tijd Wim, Ton en Anton de band verlaten. Joan Wagelmans heeft nog enige jaren de basgitaar van Anton overgenomen, hij is helaas door ziekte veel te jong overleden. Frans van den Nieuwenhof is huidig bassist, en Enzio van Erp nam de gitaar over van Rogier van Dommelen. De zang van Peter van Vijfeiken maakt het vijftal compleet. Om alle uitdagingen van een zo breed mogelijk repertoire in te vullenwerd zangeres Gina Donkers aan de band toegevoegd, bij elkaar opgeteld een hecht succescollectief! Daarnaast zijn alle bandleden zowel individueel als gezamenlijk muzikaal actief bij andere muzikale projecten en formaties.

Dit zestal kent elkaars kwaliteiten en wanneer men het podium opgaat, wordt dit voorafgegaan met een gedegen voorbereiding om een perfect optreden neer te zetten!Wil je ook kennis maken met deze succesformule? Kom naar de aftrap van Gemert Kermis op vrijdag 16 september, gratis toegankelijk concert op het Ridderplein!

Door Bernard Janssen