Online Bierproeverij

Bierproeverijn organiseren doen wij al jaren. Onze ervaren biersommeliers selecteren de mooiste ambachtelijke bieren en vertellen er alles over. Tijdens de corona-jaren waren fysieke proeverijen helaas niet mogelijk, dus hebben wij voor tientallen gezelschappen van 2 tot 800 personen bierproeverijen georganiseerd. Wij zorgen voor een of meerdere biersommeliers en kiezen mooie bieren die bij jou worden thuisbezorgd. Het enige wat jij en jouw collega’s nodig hebben is een koelkast, laptop/pc met camera en internetverbinding.

Bierproeverij via Live Stream (vanaf 20 personen)

Maar hoe gaat de bierproeverij in zijn werk? De bierproeverij wordt gehouden via het kanaal dat jullie het beste schikt. Tijdens de bierproeverij leer je hoe je bieren perfect moet proeven, vertellen we leuke bierweetjes, achtergrondinformatie over de brouwer en over de brouwerij en uiteraard kun je onze sommelier zijn hemd van het lijf vragen. En onze ervaring leert: naast het informatieve gedeelte is een proeverij met collega’s ook altijd veel fun!

Het aantal bieren dat geproefd wordt is in overleg. En bij een mooi speciaalbier hoort eigenlijk ook wat te eten dus optioneel zorgen wij voor een borrelhapjes pakket.

‘Maar collega Jannie van de receptie lust geen bier, wat nu?’ Geen probleem! Wij verzorgen naar wens een wijnpakket, alcoholvrij bierpakket, fruitbier pakket of fris en sapjes. Uiteraard gaat de proeverij vooral over bier, maar zo kan die ene collega er toch gewoon bij zijn.

Wil jij een geheel georganiseerde bierproeverij voor jouw bedrijf? Neem contact met ons!