BBQ in de Biertuin

In de achtertuin van onze buren, bierbrouwerij Rabauw, tussen de hopplanten en fruitbomen ligt onze verborgen parel: de Biertuin. Een ideale plek voor een BBQ, besloten borrel, bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardagsfeest of andere gelegenheid. Midden in het centrum van Gemert, maar toch lekker rustig. Een tent-overkapping, warmtelampen en houtvuurkachel zorgen er voor dat onze Biertuin van vroeg in het voorjaar tot diep in het najaar te boeken is.

Team Gij&ik serveert in de Biertuin de drankjes aan tafel, in overleg stellen we een mooi assortiment samen. Van koffie en thee tot speciaalbier en cocktails. Daarnaast bieden we diverse BBQ-arrangementen aan. Of ga voor een buffet, borrelhappen of onze avondhap.

Self-service

Liever gewoon zelf je koude drankjes uit de koeling pakken? Dat kan ook. Wij bieden in de Biertuin een self-service arrangement aan. Een budget vriendelijke oplossing waarbij we zorgen dat er voor jullie een goedgevulde koeling met flesjes bier en andere dranken klaar staat, die uiteraard onbeperkt bijgevuld wordt. Lekker makkelijk!

Indicatieprijs aanvragen