Live muziek op zondagmiddag: Mannen met Baarden

Aanstaande zondagmiddag 1 maart vanaf 14.00u vindt de eerste editie van ‘’Mannen met Baarden’’ plaats in Café Gij&ik, een muzikaal concept dat reeds hun sporen heeft verdiend met succesvolle edities in oa. Helmond, Nijmegen en Veghel.

mannen met baarden2

Twee generaties muzikanten die elkaar hebben gevonden in hun (voor)liefde voor rootsmuziek. Bart van Asten (Tinkers Drinkers Dreamers) & Martijn Kuijten (Autumnsun & Op zoek naar Johan). Beide heren hebben hun sporen in de folk scene verdiend en spelen samen klassiekers van o.a. Leadbelly, Woody Guthrie, Hank Williams, Johnny Cash en zelfs Gerard van Maasakkers. Met gitaar, tafelkleed en schemerlamp trekken zij door het land. Twee mannen met baarden zingend rond de keukentafel. Kom luisteren of schuif aan en speel mee.

 

‘’Mannen met Baarden’’ staat voor een gezellige zondagmiddag in Gij&ik met heerlijke speciaalbiertjes, ‘n lekker stukje akoestische muziek en vooral veel gezelligheid; kortom het ultieme zondagmiddaggevoel. Entree is uiteraard gratis, jong en oud is welkom en vanaf 11.00u is Café Gij&ik geopend.

 

Café Gij&ik

Ridderplein 35

Gemert

www.gijenik.nl