1 januari: Nieuwjaarsreceptie met Dozz Banditozz

Dit jaar zijn wij op 1 januari geopend voor de Gij&Ik Nieuwjaarsreceptie met live muziek van de akoestische rockband Dozz Banditozz! Vanaf 14.00u zijn jullie welkom om te proosten op het nieuwe jaar.

Nieuwjaarsreceptie 2017

Dozz Banditozz:

Dozz banditozz is een akoestische rockband die nummers van zo’n beetje alle grote der aarde speelt. Met hun eigen arrangementen van bekende hits, weten ze het publiek te vangen in hun nimmer, aflatende energiestroom. Als rock trio begonnen, maar onlangs uitgebreid door de aanschaf van een drummer, rockt DB als nooit tevoren. Het muzikaal geweld dat het viertal weet neer te zetten, gecombineerd met een leuke, soms wat heftige show, EN, een visueel erg aantrekkelijke aankleding van, en, op het podium, maken deze band tot een echte “MUST SEE” en onderscheiden ze zich zeer zeker, van al hetgeen er nu aan bands te zien is.
De nuchtere Brabanders zijn wars van sterallures. Eerder speelden ze bij verschillende bands en op dit moment ook in verschillende projecten. Zanger Lex Lebeau oa Bootleg, gitarist Dré Hamers ook oa Bootleg, bassist Dennis van Leeuwen Zero Friction en Sweet Chili en drummer Helmut van Rijsbergen als beukend hart van Big Shampoo.
In hun bijna drie jarige bestaan, heeft de band al van het uiterste zuiden, tot in het noordoosten van het land gespeeld. Ook België en Luxemburg hebben al kennis gemaakt met DB, en in 2016 zijn er al weer boekingen om terug te gaan.
Onlangs is er een live demo opgenomen in combinatie met een promo-videoclip. In Januari 2016 zal eea gehoord, en gezien kunnen gaan worden voor het grote publiek. De eerste demo is in de studio in België opgenomen, nu, de tweede, is er gekozen voor ouderwets, alles in één keer inspelen. Old school, géén trucs of effecten, nix “inprikken” of wat dan ook, what you hear is what you get. DB heeft niets te verbergen, en staat voor hun manier voor performen. Puur en ongekunsteld.
Het repertoire bestaat uit songs van oa: Johnny Cash, CCR, Elvis, AC/DC, Bob Seger, Eric Clapton. Maar ook: Boudewijn de Groot, Raymond van het Groenewoud, Polle Eduard en vele, vele anderen.